bart
en jouk

Kasual: passie voor kassen

kasual™ is van bart van der plas en jouk bleijenberg – twee jonge ondernemers met een passie voor stijlvolle en duurzame kassen.

nu ja, passie...

dat is ook weer een beetje overdreven. eerlijk gezegd reserveren we dat woord liever voor meer persoonlijke zaken. laten we zeggen dat wij ondanks onze jonge leeftijd inmiddels best veel verstand hebben van kassen. door onze ruime ervaring met ontwerp, bouw en plaatsing van tuinkassen {voor buiten dus} zijn we super enthousiast geworden over de mogelijke toepassingen van kassen in het interieur. hierdoor kunnen wij jou uitstekend adviseren over ontwerp, bouw én gebruik van kassen in kantoor – al zeggen we het zelf.


Vraag de expert
je zult merken dat het fijn is om samen te werken met mensen met ruime ervaring in de praktijk van het kassenbouwen. wij zijn geen kassenschuivers met een webshop voor de verkoop van kassen van derden, maar vakmensen uit de praktijk met hart voor ons product. dus hebben we antwoord op ál je vragen op kassengebied. we adviseren je serieus over wat wel en wat niet kan. vraag maar raak over wat handig is. en wat af te raden.


Vragen van experts
omgekeerd proberen wij ook meteen de juiste vragen te stellen. het is bij een kas voor binnen immers belangrijk dat je niet per se krijgt wat je vraagt, maar wat je nodig hebt. wij vragen je het hemd van het lijf om precies uit te vinden wat voor jou de allerbeste oplossing is. en dan gaat het niet alleen om de maatvoering. ook het esthetische effect, de akoestiek en de capaciteit tellen mee. we hebben inmiddels al zó veel kassen binnen geplaatst, dat we je behoorlijk kunnen adviseren.​​​​​​​algemene voorwaarden
hoe wij werken en waar u op kunt rekenen, hebben we in een document gezet. hier kunt het allemaal lezen. wilt u nog meer weten, we staan u graag te woord.​​​​​​​


kom kennis maken

denk je over het creëren van een transparante ruimte binnen in een andere ruimte? wil je voorbeelden zien van verschillende toepassingen van kassen voor binnen {hint!}. of gewoon eens sparren met een specialist in kassen voor binnen? neem contact met ons op. nu.