greenscape

Als importeur van kassen streven we bij Kasual naar diversiteit en innovatie. Daarom zijn we trots om het merk Greenscape aan te bieden. Greenscape staat bekend om hun prachtige houten tuinkassen met een hoogwaardig design. Deze kassen combineren functionaliteit met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, dat eerder doet denken aan kleine design tuinhuizen.

the Kitchen
the Portch
the Elegant

Modellen

Elk model van Greenscape wordt gekenmerkt door hoogwaardige houten constructies, duurzame materialen en uitstekende vakmanschap. Deze tuinkassen combineren functionaliteit met een prachtig design, waardoor ze een aanwinst zijn voor elke tuin. Door te kiezen voor een Greenscape-model kun je genieten van een harmonieuze en stijlvolle tuinomgeving waarin je kunt kweken, ontspannen en genieten van het buitenleven.


the Portch pro
the Lounge
the Cabin

Dealerschap

Word een officiële dealer van Greenscape en bied jouw klanten de elegantie en functionaliteit van onze hoogwaardige houten tuinkassen. Ontdek de mogelijkheden van een partnerschap met Greenscape en Kasual. Vul het onderstaande formulier in om meer informatie te ontvangen en een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen te werken en de wereld van Greenscape naar jouw klanten te brengen!

Afspraken maken?


Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).