Jouw toegangspoort

tot kassenimport van wereldklasse

en innovatieve kantoorkassen

over ons

Welkom bij Kasual, dé importeur van hoogwaardige kassen en innovatieve kasoplossingen.


Wij geloven in de kracht van groen en welzijn, en streven ernaar om inspirerende groene ruimtes te creëren waarin mensen kunnen genieten, ontspannen en groeien. Met ons uitgebreide assortiment kassen, waaronder topmerken en unieke kasoplossingen zoals de kas op kantoor, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als professionals. Ontdek de wereld van Kasual en laat groen een essentieel onderdeel worden van jouw leefomgeving.

Ons aanbod

missie

Bij Kasual streven we ernaar om groen en welzijn te integreren in het dagelijks leven. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kassen en innovatieve kasoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Onze missie is om onze klanten te voorzien van inspirerende groene ruimtes, waarin ze kunnen genieten, ontspannen en groeien.

van der plas.
bart van der plas.
bleijenberg.
jouk bleijenberg.

over kasual

kasual™ is van bart van der plas en jouk bleijenberg – twee jonge ondernemers met een passie voor stijlvolle en duurzame kassen. 
we rock. kennismaken?

Bij Kasual streven we ernaar om groen en welzijn te integreren in het dagelijks leven. Als importeur van hoogwaardige kassen en innovatieve kasoplossingen zijn we gepassioneerd door het creëren van inspirerende groene ruimtes. Van Euroserre's karaktervolle serres tot Greenscape's stijlvolle houten tuinkamers, ontdek onze unieke collectie. Wij geloven dat groen een essentieel onderdeel is van een duurzamere toekomst en staan klaar om jouw tuindromen werkelijkheid te maken. Ontdek de wereld van Kasual en laat groen en welzijn samenkomen in jouw leefomgeving.


  Euroserre - Waar Hoogwaardige Serres Wereldklasse Ontmoeten  

​​​​​​​

Bij Kasual zijn we trots om importeur te zijn van Euroserre, een gerenommeerd merk dat hoogwaardige serres en tuinkamers van wereldklasse biedt. Euroserre staat al bijna 45 jaar lang synoniem voor karaktervolle serres die tuinders uit heel Europa vertrouwen.

Met een rijke geschiedenis die van generatie op generatie wordt doorgegeven, is Euroserre een naam waarop we kunnen bouwen. Het begon allemaal in 1978 toen Jan Lemmens Euro-Serre Nv oprichtte.


Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld onder de bekwame leiding van Robbie Lemmens en Lisette Gijsen en is het uitgegroeid tot een vaste waarde in de branche.

Nu, meer dan veertig jaar later, zijn we verheugd om Euroserre aan te bieden onder leiding van Stijn Lemmens. De voortdurende innovatie heeft Euroserre naar de positie van Europees marktleider in de productie van aluminium hobbyserres, muurserres, tropische serres en klassieke orangerieën gebracht.


Bij Kasual delen we dezelfde visie van kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid, en dat is waarom we enthousiast zijn om Euroserre naar onze klanten te brengen. Met een uitgebreid assortiment aan modellen, van hobbyserres tot professionele serres, biedt Euroserre voor ieder wat wils.


 Greenscape - Waar Natuurlijke Pracht Thuis Komt  


Bij Kasual zijn we verheugd om Greenscape te presenteren, onze nieuwste ontdekking in de wereld van groene oplossingen. Als toegewijd importeur van hoogwaardige kassen streven we ernaar om groen en welzijn te integreren in het dagelijks leven. Met Greenscape nemen we dit naar een hoger niveau door een oase van natuurlijke pracht te creëren, direct bij jou thuis of op kantoor.

Met een diepe liefde voor de natuur en de overtuiging dat groen een essentiële rol speelt in onze leefomgeving, omarmen we bij Greenscape de natuur met open armen. 


 Kasual's Kantoorkassen - Een Verfrissende Werkomgeving 


Bij Kasual begrijpen we dat een gezonde en inspirerende werkomgeving essentieel is voor het welzijn en de productiviteit van werknemers. Daarom presenteren we met trots onze kantoorkassen - een innovatieve en verfrissende oplossing om groen naar de werkplek te brengen.

Onze kantoorkassen combineren de esthetische elegantie van serres met de functionele bruikbaarheid van kantoorruimtes. Het resultaat is een harmonieuze omgeving waarin medewerkers kunnen genieten van natuurlijk licht, frisse lucht en groene omgevingen - factoren die bewezen hebben de creativiteit, concentratie en tevredenheid te bevorderen.

Met onze kantoorkassen kunnen bedrijven een groene en duurzame bedrijfscultuur creëren. Of het nu gaat om een kleine ruimte voor persoonlijke ontspanning of een grotere kas die dienst doet als informele vergaderplek, onze oplossingen kunnen worden aangepast aan de behoeften en het ontwerp van elke organisatie.

Stap in de wereld van Kasual's kantoorkassen en ervaar hoe een groene en verfrissende werkomgeving de toekomst van jouw bedrijf kan transformeren.