• Euroserre 
  • De marktleider in hoogwaardige tuinkassen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan tuinkassen die ontworpen zijn voor zowel hobbyisten als professionals. Bij Kasual zijn we er trots op om importeur te zijn van Euroserre en bieden wij deze topkwaliteit producten aan onze klanten.

bestsellers

Euro Micro
Euro Maxi
Euro Plus
Euro rustiq
Euro pyra stretched
Euro midi

waarom euroserre

Bij Kasual hebben we een passie voor het leveren van hoogwaardige kassen en tuinkamers aan onze gewaardeerde klanten. Daarom kiezen we ervoor om samen te werken met Euroserre, een gevestigde naam in de sector. De karaktervolle serres en tuinkamers van Euroserre, die al bijna 45 jaar een begrip zijn in Europa, passen perfect bij onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. We delen dezelfde visie van duurzaamheid en innovatie, waardoor we onze klanten de beste producten en ervaring kunnen bieden.

Ontdek de wereld van Euroserre 

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie in serres en tuinkamers. Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment en de perfecte serre of tuinkamer vinden die aan uw wensen voldoet? Maak een afspraak en laat ons u persoonlijk begeleiden. Vul het onderstaande formulier in en ons deskundige team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Afspraken maken?


Heeft u één minuut om dit formulier in te vullen? U ontvangt binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).