Kantoorkas van glas

okay, je hebt bedacht dat je een kantoorkas - een vrijstaande glazen constructie binnen de kantoorruimte - wilt laten neerzetten. wat nu? het zal je niet verbazen dat wij je adviseren eerst, meteen, direct (liefst nu dus) contact op te nemen met kasual. wij hebben namelijk veel verstand van kantoorkassen en maken graag een kantoorkas op maat voor je. of wie weet is maatwerk helemaal niet nodig, en past ook een standaard kantoorkas prima in de beschikbare ruimte.

Glazen kantoor op maat

goed, stel dat een standaardkas niet past. of stel dat je een heel eigen ontwerp in gedachten hebt. of een speciale kleur. ook dan kunnen wij je helpen, met een maatwerk kantoorkas. dat kan gaan om een aangepaste goothoogte, bijvoorbeeld om een hogere deur mogelijk te maken. of om een dakschuinte die perfect aansluit bij de dalingshoek van een bestaand dak. of wellicht wil je een deels ondoorzichtige wand, of een extra schuifdeur, of kabelgoten, of geïntegreerde verlichting. of, zoals al aangestipt, aluminium-profielen in jullie eigen huisstijlkleur.

Wat kan en wat niet

er kan heel veel, maar niet alles. we hebben ook te maken met veiligheidsregels en – minstens zo onwrikbaar – natuurwetten. vanzelfsprekend gaan we bij het ontwerpen van een kantoorkas op maat zo ver mogelijk om aan jouw wensen te voldoen. maar als het écht niet kan, dan zeggen we dat ook. bij kasual houden we namelijk erg van helderheid en transparantie. letterlijk en figuurlijk.


Stap 1 naar een kantoorkas

voor meer informatie en advies over ontwerp, bouw en montage van een kantoorkas op maat kun je bellen met bart of jouk. of maak anders gebruik van onze contactpagina. wat ook jouw wensen zijn, weet dat wij niks zo spannend vinden als nieuwe, innovatieve oplossingen bedenken om ook jouw kantoor te verrijken met een kantoorkas op maat.


kas als tuinkas

dat bedenk je niet, maar een kasual™ glazen kantoor of vergaderruimte is ook te gebruiken als tuinkas. voor groene explosie in je kantoor. loze-uren-project voor niet te stuiten werknemers. of levend akoestisch paneel. wat jij wilt. maar mooi is het. groene vingers?