kantoorWanden van Kasual
​​​​​​​

Glazen wanden op kantoor, wie kent ze niet? Lange rijen met steriele, onpersoonlijke glazen wanden waarmee kantoren of vergaderruimtes afgebakend zijn. Voor wie hier ook weinig in ziet, voorziet Kasual in prachtige alternatieven! Denk bijvoorbeeld aan stalen wanden met prachtige vlakverdelingen en mooie, bijpassende deuren. Of jouw kantoor modern aangekleed is of juist klassiek, de stalen wanden sluiten perfect aan op ieder interieur,
Ben je juist op zoek naar iets alternatiefs, iets wat je nog bijna nergens tegenkomt? Misschien is dan juist de kaswand iets voor jou. Dit is een wand die normaal gesproken onderdeel is van een tuinkas of kweekkas, maar die nu bij jou op kantoor dient als wand van een kantoor of een vergaderruimte. Dit brengt een stukje landelijkheid naar binnen, en geeft het kantoor een uniek aanzicht. Nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Lees dan vooral verder!

Stalen wanden van kasual

Wanneer je op zoek bent naar een prachtige toevoeging aan jouw kantoorruimte, ben je bij de stalen wanden van Kasual op het goede adres. Deze wanden worden met de hand gesmeed en op maat geleverd. Hiermee haal je een stukje ambacht in huis waar je nog lang van kunt genieten.
Stalen wanden zijn steviger dan de traditionele glazen wanden, en hebben daardoor een langere levensduur. Ook zijn ze van zichzelf meer geluidsdicht, wat bijvoorbeeld een vergaderruimte ten goede komt.
De vlakverdeling in de stalen wanden is zelf te kiezen. Bijvoorbeeld een 3-vlaks verdeling met vierkante ruiten, of juist een 4-vlaks verdeling met rechthoekige ruiten? De keuze is aan jou. Hetzelfde geldt voor de deuren: schuifdeuren, klapdeuren of taatsdeuren, het is allemaal mogelijk.

Stalen wanden van kasual

De stalen wanden worden standaard uitgerust met gelaagd 331 glas. Dit is glas met één laag folie ertussen, dat ongeveer 6,5 mm dik is. Door het folie in het midden is dit glas steviger en zal het niet versplinteren als er iets tegenaan komt. Hierdoor is de kans op bijvoorbeeld persoonlijk letsel kleiner.
Wanneer je denkt aan kantoorruimtes of vergaderruimtes, is privacy iets dat niet vergeten mag worden. In deze situaties kun je ook kiezen voor satijnglas. Dit is glas dat het licht doorlaat, zonder zelf doorzichtig te zijn. Ideaal voor het creëren van  een stukje privacy, waardoor je bijvoorbeeld in rust kunt vergaderen.
Om het plaatje helemaal compleet te maken kun je de stalen wanden voorzien van luxe bestickering of een gravering, om op die manier jouw bedrijfsnaam op een prachtige manier te showen.


kaswanden op kantoor

Wie op zoek is naar echt iets anders, iets wat er echt tussenuit springt, kan zijn hart ophalen bij de trend die de laatste tijd in opmars is: kaswanden op kantoor. Zoals al gezegd zijn dit wanden die normaal onderdeel zijn van de kweekkas in de achtertuin, maar nu onderdeel zijn van jouw kantoor. Als vergaderruimte, als kantoor of als koffiekamer: je kunt zelf bijna oneindig spelen met de mogelijkheden. De kaswanden bestaan uit standaard aluminium profielen van een tuinkas, die bij de situatie ter plekke worden ingemeten en op maat worden geleverd. Tot 2,5 m worden er de standaard liggers geleverd. Komt hij net boven deze maat uit, dan worden de liggers iets breder om toch nog voor genoeg draagkracht te zorgen. Deze wanden worden ook standaard uitgerust met gelaagd 331 glas, en ook bij kaswanden heb je de mogelijkheid om te kiezen voor satijnglas.

Montage van kasual wanden

De montage van wanden van Kasual is een proces dat heel rustig gebeurt. Omdat wij van tevoren de situatie komen bekijken en alles ter plekke inmeten, wordt alles door de fabrikant op maat geleverd. Hierdoor kunnen onze ervaren monteurs op locatie alles in elkaar zetten zonder daarbij onnodig overlast te veroorzaken door bijvoorbeeld slijpen of zagen. Dit is ideaal wanneer er bijvoorbeeld gewoon gewerkt wordt in het kantoor. Ook is dit, afhankelijk van de grootte van de bestelling, snel geregeld. Binnen een dag zijn jouw wanden gemonteerd en is de klus klaar.  Dit geldt voor zowel stalen wanden als kaswanden.
Ben je al overgehaald?