daktypes en vormen

een kasual™ glazen kantoor of vergaderruimte is vrij te plaatsen in uw kantoorpand of woning. helemaal van nu en de allernieuwste trend op het gebied van vergaderen. afhankelijk van de materiaalkeuze zorgt een glazen kantoor voor een hippe, exclusieve ruimte in uw pand.

maatwerk

kasual™ wordt warm van maatwerk. vorm, maat, dakhelling, kleur, glassoort, materiaal, akoestiek, deurtype. vrijwel alles is mogelijk en als het niet mogelijk is slapen we niet totdat het mogelijk is. dus, we dagen je uit.​​​​​​​


muurkas met lessenaardak

een lessenaarsdak heeft één hellend dakvlak met een helling van tenminste 15 graden. een lessenaarsdak heeft één hellend dakvlak met een helling van tenminste 15 graden. een lessenaarsdak heeft één hellend dakvlak met een helling van tenminste 15 graden.


tuinkas met zadeldak

twee hellende dakvlakken tegenover elkaar geplaatst waarbij de dakhelling groter is dan 15 graden. twee hellende dakvlakken tegenover elkaar geplaatst waarbij de dakhelling groter is dan 15 graden. twee hellende dakvlakken tegenover elkaar geplaatst waarbij de dakhelling groter is dan 15 graden.